|
Post by NFP on Oct 3, 2005 21:34:53 GMT 1
Co powiecie na to, by zamiast punktów karmy za quizy dostawaæ po prostu punkty, które po uzbieraniu iluœtam zamieni¹ siê w jak¹œ mi³¹ niespodziankê? i chodzi mi o to, ¿e powiedzmy za odgadniêcie powiedzmy 1 samolotu dostajemy 1 punkt, za odgadniêcie trzech - 3. wszystkie quizy bêd¹ dawa³y punkty "do jednego wora" by ludzie dobrzy w ró¿nych dziedzinach mogli siê wykazaæ i tak powiedzmy pewnego przysz³ego dnia robimy podsumowanie i osoba, która ma najwiêcej punktów wygrywa.
Sprawa druga - myœlê o zrobieniu osobnego dzia³u na quizy, w którym znalaz³yby siê i te "Co to za .....?" jak i mixy oraz nowe, w których po podanej informacji trzeba bêdzie odgadn¹æ có¿ to za coœ..., a mo¿e po kilku informacjach odgadniêcie kto to (s³awna osoba)?
Widzê, ¿e tego rodzaju zabawa przynosi wam du¿o radoœci (mnie przynosi) i chcia³bym to rozwin¹æ...
|
|
Rommel
Junior Member
|
Post by Rommel on Oct 3, 2005 21:38:53 GMT 1
no ja jestem w pelni ZA. Zarowno za pierwszym postulatem jak i za drugim [za nim szczegolnie ] A co do tych "milych niespodzianek"... to cos konkretnego czy po prostu SATYSFAKCJA? ;D i z tym "co to za osoba" to tez dobry pomysl
|
|
|
Post by FConccini on Oct 3, 2005 22:22:47 GMT 1
swietny pomysl...jestem jak najbardziej za
|
|
|
Post by Strazaczka on Oct 4, 2005 6:45:07 GMT 1
rownierz jestem za
|
|
|
Post by TRUP on Oct 4, 2005 7:48:09 GMT 1
Tyœ tu Panem i W³adc¹! Rób co trzeba! A sam pomys³ jest bardzo ok! Zrób jeno tak, ¿eby punkt by³o widaæ tak jak punkty karmy. P.s. Mo¿e byœ zerkn¹³ w prywatn¹ pocztê, co?!
|
|
|
Post by NFP on Oct 4, 2005 8:00:58 GMT 1
|
|
|
Post by TRUP on Oct 4, 2005 8:35:23 GMT 1
Oko. Ranking zamykamy na koniec roku kalendarzowego. Proponujê, zeby ka¿dy kto bêdzie mia³ pomys³ na quiz lub konkurs tak¿e w tym uczestniczy³ - rozumiem ze admin i moderzy nie maj¹ wy³¹cznoœci na wymyslanie zabaw i zgadywanek, no nie? Pytanie tylko kto funduje nagrody? ;D ;D
|
|
|
Post by Strazaczka on Oct 4, 2005 13:47:04 GMT 1
slyszalam ze NFZ [narodowy fundusz zdrowia] bo juz nie maj¹ co z kas¹ robic ;D
|
|
|
Post by TRUP on Oct 4, 2005 14:16:27 GMT 1
Dobreeeeeeeeeeee ;D
|
|
Pawko
Junior Member
|
Post by Pawko on Oct 4, 2005 14:20:41 GMT 1
popieram pomys³ quizowej ligi - quizy trzeba uporz¹dkowaæ
|
|
|
Post by kurkow on Oct 4, 2005 15:34:05 GMT 1
no, ja bym siê w takie coœ chêtnie pobawi³. Po³¹czymy przyjemne z po¿ytecznym. mi ju¿ chodzi jeden pomys³ po g³owie
|
|
|
Post by Junkanc on Oct 5, 2005 10:33:11 GMT 1
|
|