|
Post by Junkanc on Oct 6, 2005 19:51:45 GMT 1
Nie wiem czemu na tym forum unika siê odwo³añ do CGS ale mnie to nie obchodzi.Proponjê aby wprowadziæ takie coœ jak by³o na CGS czyli... nie wiem jak to nazwaæ "licznik postów" tzn. wiêkrza iloœæ postów na forum = wy¿szy jakiœ tam stopieñ czy przydomek. Swój pomys³ uzasadniam tym, ¿e by³oby to zachêt¹ (i zarazem uniwesalnnym miernikiem) do udzielania si¹ na forum tak jak to by³o w przypadku CGS. Jak wiato mo z przykrych doœwiadczeñ mój pomys³ wi¹¿e siê z nabijaniem postów, lecz w Regulaminie jest napisane ¿e takie posty mog¹ byæ kasowane, a w stosunku do ich autorów bêd¹ stosowane "odpowiednie kroki" o których mowa w Regulaminie aczkolwiek nie wiadomo mi o co w tym chodzi.
|
|
Rommel
Junior Member
|
Post by Rommel on Oct 6, 2005 20:05:02 GMT 1
ten pomysl jest jak dla mnie akurat niezbyt dobry bo niekoniecznie trzeba pisac glupoty zeby sobie nabijac licznik. Ktos moze rozpisywac sie na wszystkie tematy nie wprowadzajac nic do dyskusji a przy tym nabijajac ten cholerny licznik. Jesli natomiast admin taki post usunie to moze byc wrzawa wielka ze nie byly to posty sprzeczne z regulami forum wiec usuwanie tych postow bedzie musialo byc calkowicie subiektywna ocena admina. A z doswiadczenia wiemy do czego cos takiego doprowadza [CGS - tam akurat moderator usunal kilka watkow ciekawych ktore "akurat" wg niego byly glupie]. Takie przelicznie postow na cokolwiek zacheca do pisania duzo wiec wtedy beda takie sytuacje sie powtarzac nagminnie.
|
|
Pawko
Junior Member
|
Post by Pawko on Oct 6, 2005 21:37:11 GMT 1
popieram Rommla
po wprowadzeniu profitów za posty zacznie siê nabijanie licznika i zapychanie forum bezmyœlnymi postami i tematami
wed³ug mnie mo¿na ca³kowicie wy³¹czyæ licznik postów
|
|
|
Post by TRUP on Oct 7, 2005 8:46:06 GMT 1
Checie tu zrobiæ nabijalnie postów? O stopnie zainteresowani mog¹ zdaje siê walczyæ na stonie Legionu Stratega. I moim zdaniem niech tak zostanie. Licznik mo¿e byæ, mo¿e go nie byæ - to sprawa otwarta. Pamiêtajmy jednak, ¿e zazwyczaj na forach liczniki funkcjonuj¹!
|
|
|
Post by NFP on Oct 7, 2005 9:56:47 GMT 1
Nie wiem czemu na tym forum unika siê odwo³añ do CGS ale mnie to nie obchodzi.Proponjê aby wprowadziæ takie coœ jak by³o na CGS czyli... nie wiem jak to nazwaæ "licznik postów" tzn. wiêkrza iloœæ postów na forum = wy¿szy jakiœ tam stopieñ czy przydomek. Uwaga Administrator odpowiada! Unikamy nawi¹zañ do CGS, bo jak na razie to jest forum Legionu stratega, a Legion jak wiadomo zacz¹³ ostatnio dosyæ mocno siê odcinaæ od CGS, wiêc tak samo robimy my (w sumie po to powsta³o to forum - ¿eby nie musieæ korzystaæ z forum CGS) a problem licznika wyjaœnili Ci koledzy...
|
|
|
Post by Junkanc on Oct 7, 2005 13:41:55 GMT 1
Ok! Widze ¿e mój pomys³ siê nie spodoba³
|
|
|
Post by TRUP on Oct 10, 2005 7:05:54 GMT 1
Co nieznaczy, ¿e masz nie mieæ nastêpnych! Spoko! ;D
|
|
|
Post by Junkanc on Oct 21, 2005 20:23:12 GMT 1
Hey! Mo¿e po od³¹czeniu siê od legionu mój pomys³ nabiera nowej œwie¿oœci??Bo jak na razie to nie ma jakiegoœ miernika udzielania siê na forum.Czyli ja na wieki wieków bêde New member i inni te¿ bêd¹ mieli takie eeeee... ksywki jakie mieli przed roz³amem.
|
|
Pawko
Junior Member
|
Post by Pawko on Oct 21, 2005 20:47:05 GMT 1
zauwa¿y³em ¿e jest coœ takiego! u mnie pod ksyw¹ pisze "Junior Member" no i mam 2 ¿ó³te gwiazdki
zmieni³o siê po przekroczeniu bodaj 50 postów
|
|
|
Post by Junkanc on Oct 21, 2005 20:57:08 GMT 1
wow ale bayer. Ciekawe co ile postów siê powiêkrza.Pierwszy próg = 50 postów
|
|
|
Post by wowposter on Nov 13, 2008 15:35:23 GMT 1
|
|