|
Post by Junkanc on Mar 11, 2006 19:56:02 GMT 1
Powsta³o niedawno nowe forum o tematyce militarnej.Myœlicie pewnie ¿e to konkurencja, ale to wcale tak nie musi byæ.Mo¿emy sie nawzajem wspieraæ.U¿ytkownicy naszych forum mog¹ rozszerzyæ swoj¹ dzia³alnoœæ. :DZawsze jest tak ¿e mimo podobnej tematyki ogólnej znajd¹ sie tematy które s¹ na jednym forum a na innym ich nie ma.Jestem moderatorem na nowym forum, chc¹c sie dowiedzieæ wiêcej mrosze sie skontaktowaæ przeze mnie z naszym adminem. PS.Prosze NFP nie kasuj tego w¹tku !!! adres nowego forum: www.myfight.fora.pl/index.php
|
|
|
Post by NFP on Mar 11, 2006 22:51:56 GMT 1
no nie wiem, nad skasowaniem pomyœlê - Co do partnerstwa bardzo chêtnie - ale chcialbym rozmawiaæ z administratorem z tego co oblooka³em takowym jest chyba Spart-aX czy¿ nie?
|
|
|
Post by TRUP on Mar 13, 2006 9:49:40 GMT 1
Witam, Rzuci³em okiem na nowe forum militarne i zobaczy³em znajome "nicki" Co do "wspierania" to decyduje NFP! A je¿eli mogê wyg³oœciæ jakiekolwiek zdanie, to zadziwi³o mnie, ¿e na forum tego typu nie ma ... dzia³u zwiazanego z lotnictwem! Ja rozumiem, ¿e nie ka¿dego to mo¿e interesowaæ, ale chyba to co lata jakiœ udzia³ w poczynaniach militarnych na przestrzeni lat mimo wszystko mia³o, ma i mieæ bêdzie? W ka¿dym razie powodzenia.
|
|
|
Post by Junkanc on Mar 13, 2006 19:13:11 GMT 1
Do NFP-ego: Tak adminem jest SparaX. Do TRUPA: Nasze forum dopiero sie tworzy i nie ma jeszcze dok³adnie ustalonego regulaminu, a i dzia³y s¹ stale uzype³niane.Jak chcesz do nas do³¹zyæ (nie opuszczaj¹c tego forum)to serdecznie zapraszamy Co do rasizmu na nowym forum to skopiuje Wam jeden z moich postów na ten temat. Czemu ja nie moge sie wypowiadaæ o swoich odczuciach religijnych i rasowych?? Nie propaguje nazizmu tylko swoje zdanie.Co do avatara on równie¿ przedstawia moje odczunia bo jak lepiej wyraziæ niechêæ do ¿ydów ni¿ rysuj¹c swastyke. A propo stopni, to ja na nie wpad³em, podoba³y mi sie poniewa¿ nikt ich nie ma... gdybyœmy wzieli stopnie WP to by by³o ¿e od CGS œci¹gamy, a stopni SS nikt nie ma.Wy myœlicie ¿e jak SS to od razu KL Auschwitz i Mengele a my tym czasem mo¿emy np. podziwiaæ jak¹œ dywizne pancern¹ SS, która walczy³a we wojnie jak wszystkie inne
|
|
|
Post by NFP on Mar 14, 2006 7:49:53 GMT 1
Zadziwiasz mnie Junkanc...
napisa³eœ: "Czemu ja nie moge sie wypowiadaæ o swoich odczuciach religijnych i rasowych?? Nie propaguje nazizmu tylko swoje zdanie."
Przecie¿ maj¹c pogl¹dy rasistowskie/nazistowskie i propaguj¹c swoje "zdanie" propagujesz w³aœnie treœci rasitowskie/nazistowskie...
Przytoczê Ci pewien fragment artyku³u:
"W jego rêce trafiaj¹ nagle kasety Graveland albo Perunwit. Urzeczony ideologi¹ muzyków m³ody poganin odkrywa w sobie ARYJSK¥ krew i dumnie deklaruje kolegom ze szko³y, ¿e jest nadcz³owiekiem i w ogóle, a oni s¹ ¯ydzi i mog¹ wypierdalaæ. Czasem ktoœ takiemu aryjczykowi >>>za wczasu spuœci ³omot i choroba mija<<<, ale nie leczona mo¿e prowadziæ do ca³kiem ciekawych zwyrodnieñ."
Muszê Ciê zmartwiæ, ale to bardzo prawdopodobne, ¿e je¿eli na codzieñ (nie tylko w necie) g³osisz swoje takie pogl¹dy, to albo wyl¹dujesz w pierdlu, albo w szpitalu... Nie gro¿ê Ci, dla mnie nie ma znaczenia co Ty g³osisz, ale mówiê Ci, ¿e zapewne znajdzie siê jeden, albo kilku, którzy bêd¹ Ciê chcieli przywo³aæ do porz¹dku.
Pozdrawiam
|
|
|
Post by Junkanc on Mar 14, 2006 17:37:10 GMT 1
Dzięki za troske NFP , ale to nie tak... ja nie wyzywam ludzi od żydów nie bije ich i w ogóle jestem całkiem normalny tyletylko że uwielbiam Kriegsmarine i ogólnie historie III Rzeszy, a czytając artykuły o żydach i może pod lekkim wpływem propagandy III Rzeszy nabrałem do nich wrogiego stosunku.Wiem czym się zajmował dr. Josef Mengele i co robiono w obozach koncentracyjnych i wcale tego nie popieram. NIE UWAŻAM ŻE SĄ PODLUDŹMI poprostu nieprzepadam za nimi OK??A jeśli Was to interesuje to nawet św.Maksymilian Maria Kolbe pisał żeby żydów wysiedlić z Polski bo oni tworzą masonerie i nierobią nic pożytecznego. A co do współpracy to zgadzacie się??Bo troche odbiegliśmy od tematu.
|
|
|
Post by NFP on Mar 14, 2006 17:48:49 GMT 1
dobra - nie mam nic przeciwko wspó³pracy - tylko, ¿e to forum zostanie w przeci¹gu tygodnia usuniête, poniewa¿ przenios³em siê na www.bronpalnanfp.fora.pl i tam bêdê kontynuowa³ dzia³alnoœæ
|
|
|
Post by Junkanc on Mar 16, 2006 17:16:16 GMT 1
Zgoda.Z tego co ju¿ widzia³em Twoja reklama ju¿ sie znalaz³a na Naszym forum
|
|