|
Post by NFP on Jan 25, 2006 22:48:58 GMT 1
Piszcie propozycje jak œci¹gn¹æ ludzi którzy by byli zainteresowani dyskusj¹ na nasze tematy, bo widzê, ¿e to forum zaczyna iœæ w odstawkê, co prawda jest w tym doœæ du¿o mojej winy jako niepe³nosprawnego umys³owo administratora ;D ale chcia³bym to jakoœ naprawiæ...
|
|
|
Post by TRUP on Jan 26, 2006 9:41:49 GMT 1
Pozostawiaj Drogi Adminie, jakieœ œlady do tego forum na innych. Moze to zachêci ludzi z zewn¹trz do dzia³ania? Ja ju¿ to robi³em, ale krótko, kilka osób siê dopisa³o, niestety nie zabrali g³osu - szkoda! Mo¿e trzeba tak¹ akcjê poprowadziœ d³u¿ej i konsekwentniej?
|
|
Pawko
Junior Member
|
Post by Pawko on Jan 27, 2006 10:07:48 GMT 1
z rozruszaniem bêdzie ciê¿ko - od kiedy CGS od¿y³o wszyscy siedz¹ i pisz¹ tam
w¹tpie czy uda siê ich przyci¹gn¹æ tutaj
|
|
|
Post by NFP on Jan 27, 2006 11:41:41 GMT 1
z rozruszaniem bêdzie ciê¿ko - od kiedy CGS od¿y³o wszyscy siedz¹ i pisz¹ tam w¹tpie czy uda siê ich przyci¹gn¹æ tutaj nie mówiê koniecznie o nich, a poza tym "wszyscy" czyli z 5 osób ³¹cznie z nami
|
|
|
Post by TRUP on Jan 27, 2006 12:07:17 GMT 1
Moim zdaniem tamci maj¹ mo¿e kilka osób wiêcej, ale poziom absolutnie dramatyczny! Tu trudno o poziomie powiedzieæ konkretnie, bo nie ma sie nad czym pastwiæ ... . A przypomnê, ¿e tym którzy s¹ tam a nie chc¹ byæ tu nie odpowiada³a strona graficzna (trudno!) i to, ¿e na Forum NFP trzeba znaæ jêzyk obcy (argument œwiadcz¹cy o poziomie, niestety). Reasumuj¹c nie ma czego ¿a³owaæ!
|
|
|
Post by NFP on Jan 28, 2006 11:37:32 GMT 1
bolesne, ale chyba prawdziwe... a w nocy przyszed³ mi do ³ba pomys³, tylko nie chcia³o mi siê ruszyæ ty³ka z ³ó¿ka... otó¿ mamy swój banner, wiêc mo¿emy siê nim wymieniaæ. Np stworzymy w dziale ogólnym w¹tek, który zawsze bêdzie na górze pod tytu³em powiedzmy "Partnerzy" i tam bêdziemy umieszczali bannery i linki do innych stron w zamian za umieszczenie naszego na ich stronie - zawsze to jakaœ reklama... co o tym s¹dzicie?
|
|
|
Post by TRUP on Jan 30, 2006 12:29:51 GMT 1
bolesne, ale chyba prawdziwe... a w nocy przyszed³ mi do ³ba pomys³, tylko nie chcia³o mi siê ruszyæ ty³ka z ³ó¿ka... otó¿ mamy swój banner, wiêc mo¿emy siê nim wymieniaæ. Np stworzymy w dziale ogólnym w¹tek, który zawsze bêdzie na górze pod tytu³em powiedzmy "Partnerzy" i tam bêdziemy umieszczali bannery i linki do innych stron w zamian za umieszczenie naszego na ich stronie - zawsze to jakaœ reklama... co o tym s¹dzicie? Jest to jakiœ pomys³. S¹dzê, ¿e do realizacji!
|
|
|
Post by NFP on Feb 1, 2006 21:28:13 GMT 1
po³azi³em sobie po stronach, ¿eby pospraszaæ ró¿nych ludzi, b¹dŸ powymieniaæ siê linkami, a tam praktycznie ka¿da strona nawet najmniejsza ma swoje w³asne forum :/ fora sta³y siê zbyt dostêpne...
|
|
Pawko
Junior Member
|
Post by Pawko on Feb 2, 2006 19:19:43 GMT 1
a my mamy forum, ale bez strony i st¹d taka ma³a¹ popularnoœæ
|
|
|
Post by TRUP on Feb 8, 2006 10:32:31 GMT 1
...fora sta³y siê zbyt dostêpne... Zgadza siê! Nawet ja ruszy³em takie w³asne "pseudo-forum". Ja chcecie to zapraszam serdecznie www.werttrew.fora.pl/To nie tylko o Warszawie i okolicach jest... ;D
|
|
|
Post by NFP on Feb 8, 2006 19:33:23 GMT 1
a my mamy forum, ale bez strony i st¹d taka ma³a¹ popularnoœæ wiêc muszê takow¹ stronê stworzyæ - choæby na forum - i tu pojawia siê mój pomys³ o stworzeniu dzia³u artyku³ów... I coraz powa¿niej myœlê o tym, je¿eli Lapti nie pospieszy siê z wrzucaniem artyku³ów na CGS, b¹dŸ odwali jakiœ numer - rozkrêcam swój kram
|
|
|
Post by TRUP on Feb 10, 2006 14:10:47 GMT 1
... rozkrêcam swój kram ... Twojemu kramowi mog³oby pomóc, gdybyœ w moim kramie w "Bzikach" napisa³ o swoim bziku broni palnej i o swoim kramie. Nie widzê przeciwwskazañ!
|
|
|
Post by NFP on Feb 10, 2006 16:32:46 GMT 1
wprowadzê troszke wiêcej artyku³ów to tak zrobiê... - ¿eby móc siê reklamowaæ - trzeba mieæ co reklamowaæ, ale dziêki za pozwolenie
|
|