|
Post by NFP on Oct 20, 2005 19:33:05 GMT 1
coœ widzê, ¿e udzielanie siê sprowadza do quizów... ja wiem, ¿e jest to bardzo... atrakcyjna zabawa, ale jest to tylko dodatek chyba do "reszty" forum, a u nas quizy urastaj¹ do potêgi jednego jedynego s³usznego tematu... nie dobrze...
|
|
|
Post by Junkanc on Oct 20, 2005 19:35:52 GMT 1
Ja dopisywa³em siê gdzie mog³em ale nikt nie odpisuje To co??Mam gadaæ ze samym sob¹??
|
|
Pawko
Junior Member
|
Post by Pawko on Oct 20, 2005 20:16:21 GMT 1
ja dzia³am na kilku forach (forum - jak siê to odmienia ?) i wszêdzie jest ten sam problem - ruch zamiera. Bez znaczenia czy to forum militarne, webmasterskie o grafice komputerowej, czy o e-marketingu. Gdzie siê podziewaj¹ ci ludzie ? Jeœli dalej tak bêdzie to forum dyskusyjne pozdychaj¹ jak czaty.
|
|
|
Post by TRUP on Oct 21, 2005 10:37:35 GMT 1
W³aœnie! Ja to bym siê cieszy³, ¿e chocia¿ coœ w quizach siê dzieje!! Tak naprawdê znam 2-3 fora ( odmienia siê, oczywiœcie !) zwi¹zane z tematyk¹ militarn¹, które maj¹ siê dobrze. Reszta, albo kompletnie zamar³a, albo pyka tak jak nasze! Taki stan trwa ju¿ "na rynku" z pó³ roku. Nie wiem sk¹d to zdziwko zatem. Trzeba dzia³aæ i g³osiæ dobr¹ nowinê o istnieniu Forum NFP . Sam mam to robiæ? Quizy by³y moim pomys³em, ale skoro zani¿aj¹ poziom to ju¿ stopujê ten temat. Nie ma problemu.
|
|
|
Post by NFP on Oct 21, 2005 13:14:31 GMT 1
Quizy by³y moim pomys³em, ale skoro zani¿aj¹ poziom to ju¿ stopujê ten temat. Nie ma problemu. Jak zani¿aj¹ poziom?? Dziêki quizom te forum jeszcze dycha ;D, niczego nie stopowaæ mi tu proszê ;D Jest jak jest, mo¿e uda nam siê przetrwaæ...
|
|
|
Post by Junkanc on Oct 21, 2005 20:30:23 GMT 1
Z reszt¹ co sie dziwiæ ludziska nie maj¹ czasy na takie bayery. Ja sam jestem zabiegany jak dziki pies bo mam w tym roku bierzmowanie i ten test na koniec gimnazjum + zwyk³a nauka + jestem "specem" od obróbki graficznej w naszej szkolnej gazetce= mo¿na paœæ na pysk. Ci którzy jeszcze nie próbowali ¿yæ intensywnie musz¹ uwierzyæ mi na s³owo (s¹ w ogóle tacy??)
|
|
Pawko
Junior Member
|
Post by Pawko on Oct 21, 2005 20:56:41 GMT 1
nie narzekaj Junkanc
ja mam na g³owie: - maturê - od cholery bie¿¹cej nauki - jestem szkolnym cz³owiekiem od wszytkiego zwi¹zanego z komputerami (od redagowania tekstów, przez tworzenie strony, edycje grafiki, po robienie zdjêæ i dokumentacje wydarzeñ szkolnych) i wiele innych (za ma³o miejsca by wymieniæ) - dorabiam sobie œwiadcz¹c us³ugi komputerowe (sk³adanie, naprawa, komputeropisanie, skanowanie, prezentacje, strony internetowe, itp.) - pracuje (na umowê) przy tworzeniu strony internetowej, - na dodatek w weekendy wycinam las,
Sypiam maksymalnie po 5 godzin (da siê przyzwyczaiæ) a w razie koniecznoœci mogê nie spaæ przez 3 noce pod rz¹d.
Ogólnie marnuje kupê czasu przy kompie - i w ramach krótkich przerw wpadam na ró¿ne fora dyskusyjne. . .
|
|
|
Post by Junkanc on Oct 21, 2005 20:58:54 GMT 1
Wspó³czuje.
|
|
|
Post by Strazaczka on Oct 22, 2005 12:26:45 GMT 1
ja tez w tym roku mam mature a pozatym pracuje w weekendy i coraz mniej czasu mam dla siebie i dla znajomych a co tu o necie mowic
|
|
|
Post by Junkanc on Oct 22, 2005 19:05:56 GMT 1
|
|
|
Post by NFP on Oct 23, 2005 10:21:01 GMT 1
a ja studiuje, mimo to, ¿e o wiele wiêcej czasu spêdzam na dojazdach, jakoœ nie czuje siê tym wszystkim przyt³oczony, mo¿e dlatego, ¿e w szkole praktycznie nic siê nie robi, tylko notuje to co wyk³adowca gada, a mo¿e dlatego, ¿e wiêkszoœæ zajêæ jest nieobowi¹zkowa? Nie wiem, ale bardzo mi siê to wszystko zaczyna podobaæ
|
|
Rommel
Junior Member
|
Post by Rommel on Oct 23, 2005 14:07:26 GMT 1
ja mam na glowie mature, rozbite auto pozyczone od rodzicow, dziewczyne, zamkniety do odwolania moj osiedlowy monopolowy... w trzy dupy tego jest wiec chyba moje problemy przbijaja...
|
|
|
Post by maldrin on Oct 23, 2005 20:18:36 GMT 1
druga klasa 'elitarnego' liceum... roboty po pachy ;D nie ma czasu nawet na wyjœcie na piwo ;/
|
|
Pawko
Junior Member
|
Post by Pawko on Oct 23, 2005 22:11:40 GMT 1
poza tym spójrzcie ilu tu mamy ludzi - 24 sztuki na dzieñ dzisiejszy
z czego na serio dzia³a ko³o dziesiêciu
|
|
|
Post by NFP on Oct 24, 2005 19:29:21 GMT 1
wiecie co? wyœlê wszystkim maila... od kogo dostanê maila zwrotnego, ten zostaje, Ci, którzy nie potwierdz¹ zostan¹ skasowani...
|
|
|
Post by Strazaczka on Oct 24, 2005 19:43:17 GMT 1
spoko
|
|
Rommel
Junior Member
|
Post by Rommel on Oct 24, 2005 21:59:17 GMT 1
znaczy chodzi o to ze ci ktorym nie zalezy na "byciu" w forum po prostu nie odp na niego i juz nie "beda" w forum, tak? ale pewnie i tak po jakims czasie znowu sie zarejestruja... troche bbez celowy chyba ten pomysl ale jak tam chcesz, w konu to Ty jestes tu adminem
|
|
|
Post by TRUP on Oct 25, 2005 7:21:07 GMT 1
Forum dopiero ruszy³o, a niektórzy z Was zachowuj¹ siê powiedzia³bym ... nerwowo i desperacko. Czy ma byæ tak, ¿e co miesi¹c chcecie weryfikowaæ zarejestrowanych? To za chwilê faktycznie zostanie tu 5 osób jedynie, bo komu bêdzie siê chcia³o np. w kó³ko rejestrowaæ? A i z tym niektórzy mieli powa¿ne k³opoty!!!! Wszelkie nerwowe ruchy s¹ niewskazane. Ja bym pomyœla³ raczej o "zareklamowaniu" forum wœród znajomych, czy te¿ dyskretnie na innych forach. Takie jest moje prywatne zdanie, no ale najwyraŸniej jestem w mniejszoœci skoro nawet admin woli zabieraæ g³os gdzie indziej ...
|
|
|
Post by NFP on Oct 25, 2005 14:04:45 GMT 1
skoro nawet admin woli zabieraæ g³os gdzie indziej ... kto? ja?
|
|
|
Post by TRUP on Oct 25, 2005 15:08:33 GMT 1
... mnie tam nie ma, a i ... adminem przecie¿ nie jestem. Ja zreszt¹ te¿ m¹drzê siê na innych forach, ale na tym przynajmniej nie jojczê, ¿e tu smutek i nostalgia!
|
|